FC Lahti

FC Lahti

Ketterää yhteistyötä jo 90-luvulta asti

FC Lahti on vuonna 1996 perustettu lahtelainen liigatason jalkapalloseura, jolla on myös hyvin aktiivista fanitoimintaa; FC Lahden Kannattajat on Suomen vanhimpia kannatusjoukkoja. FC Lahti syntyi, kun perinteiset jalkapalloseurat Reipas ja Kuusysi yhdistyivät.
Varumo on FC Lahden pitkäaikainen kumppani. Yhteistyön taustalla ovat tutut ja ammattitaitoiset yhteyshenkilöt, joiden kanssa töitä on tehty jo 1990-luvun loppupuolelta asti.

 

FC_Lahti_IMG_2228_Small

 

Taloushallinto saadaan maaliin tiimityönä

Varumo on FC Lahden taloushallinnon kokonaisvaltainen kumppani. Varumo kokoaa talousluvut ja hoitaa niin sanotun taustatyön FC Lahden puolesta sekä saattaa kirjanpidon loppuun. Varumo hoitaa myös tulosseurannan ja veikkausliigan lisenssikriteereihin liittyvät talousluvut ja ennusteet.
Yhteistyön edetessä käyttöön on otettu myös sähköisen taloushallinnon palvelu Heeros. Sen kautta seuran omat ihmiset pystyvät kätevästi etäkäyttäjinä hyväksymään, tiliöimään ja maksamaan ostolaskut, tekemään myyntilaskut ja seuraamaan niiden tuloutumista sekä tarvittaessa perimään saatavia. Varumo kokoaa tiedot yhteen ja saattaa kirjanpidon maaliin.

 

Vauhdikas urheiluala edellyttää nopeaa reagointikykyä

Haasteita liigajoukkueen taloushallintoon tuo ajoittain kovin hektinen ja sesonkiluontoinen urheiluala, joka vaatii ketterää reagointia myös taloushallinnon osalta. Keväisin saadaan esimerkiksi tieto siitä, onko joukkue selvinnyt Eurooppa-liigaan, jolloin talouslukujen pyynnöt tulevat nopealla aikataululla.
FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen arvostaakin joustavaa ja luotettavaa toimintaa.
”Liigalisenssipapereihin liittyvien talouslukujen pyynnöt voivat tulla vain muutamien viikkojen varoitusajalla. Nimetty taloushenkilömme todella ymmärtää alamme nopeatempoisuuden ja pyyntöihimme vastaaminen on aina ollut hyvin joustavaa”, hän kiittelee.

 

 

About the Author