Kiinteistöhuolto Määttä Oy

Kiinteistöhuolto Määttä Oy

Luotettava kumppani takaa korkean laadun

Kiinteistöhuolto Määttä Oy tarjoaa ammattitaitoista ja osaavaa kiinteistöhuoltopalvelua Helsingissä, Katajanokan ja Kruununhaan alueella. Lähes 30 henkeä työllistävän perheyrityksen tavoitteena on olla laadukas ja luotettava yhteistyökumppani niin yksittäisille asukkaille, taloyhtiöille kuin isännöitsijöillekin.

Kiinteistöhuolto Määttä palkittiin vuoden 2015 kantahelsinkiläisenä yrityksenä Helsingin Yrittäjien toimesta. Taloushallinto on yksi osatekijä, joka vaikuttaa arviointikriteerien täyttymiseen.

Yhteistyö Varumon ihmisten kanssa alkoi käytännössä jo vuonna 1990, josta lähtien taloushallintoa ovat hoitaneet pääosin samat ammattilaiset.

 

Maatta_IMG_1962_small

 

 

Tutut asiantuntijat helpottavat omistajayrittäjän arkea

Kiinteistöhuoltoyhtiön ja tilitoimiston yhteistyö on kattanut jo pitkään kirjanpidon ja tilinpäätöksen hoitamisen sekä palkanlaskennan.

”Meidän kokoluokassamme ja toimialallamme on paljon hyötyä esimerkiksi siitä, että meille nimetty palkanlaskija tietää ja tuntee käytännössä koko henkilöstömme”, sanoo perustajapariskunnan toinen osapuoli ja yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tarja Määttä.

Yhteyden ottaminen on helppoa, ja vastaukset saadaan heti. Jos joitakin tietoja pitää kaivaa, Varumon asiantuntijat etsivät ja löytävät vastaukset.

 

Näkemyksellisyyttä neuvontapalveluista

Viimeisen parin vuoden ajan Kiinteistöhuolto Määttä on hyödyntänyt myös Varumon tarjoamaa controller-palvelua, joka on tuonut merkittävää lisäarvoa yrityksen liiketoiminnan kasvaessa.

”Olemme tehneet esimerkiksi budjetit yhteistyössä Samin kanssa. Ulkoistettu controller on tuonut toimintaamme arvokasta näkemyksellisyyttä ja tehnyt taloussuunnittelustamme huomattavasti aiempaa systemaattisempaa”, Tarja kertoo ja kiittelee yhteistyökumppanin proaktiivista tapaa ehdottaa myös uusia asioita, ennen kuin niitä on osattu itse edes kysyä.

Asiantunteva kumppani antaa turvaa myös tulevaisuuteen. Mikäli tulee tarvetta ottaa käyttöön uusia sähköisiä järjestelmiä tai esimerkiksi saada apua yrityskauppa-asioihin, Kiinteistöhuolto Määtällä luotetaan siihen, että kaikki asiat hoituvat jatkossakin yhden luukun kautta.

”Olemme olleet saamaamme palveluun todella tyytyväisiä ja voimme suositella yhteistyötä Varumon kanssa muillekin – sataprosenttisesti”, Tarja summaa.

About the Author