Oletko sinä hakemamme ammattitaitoinen kirjanpitäjä?

Varumo Oy hakee kokenutta, tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikkasi voi sijaita joko Helsingissä tai Lahdessa.

Vastaat itsenäisesti asiakasyritysten taloushallinnosta, reskontrasta kirjanpitoon ja tilinpäätöksestä raportointiin. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään 5-10 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä vahva sähköisten taloushallinnon ohjelmien tuntemus. Palkanlaskennan ja sisäisen laskennan kokemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Henkilönä odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kehitysmyönteisyyttä ja tarkkuutta. Viihdyt itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä, mutta samalla olet myös tiimipelaaja, joka auttaa työkaveria ja tulee hyvin toimeen myös asiakastilanteissa.

Oletko sinä siis hakemamme ammattitaitoinen kirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kanssa viimeistään 16.6.2017 osoitteella sami.lammassaari@varumo.fi . Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Lammassaari (sami.lammassaari@varumo.fi), puh. 046 6000 517.

 

Varumo Oy on auktorisoitu, nykyaikainen ja asiakasta lähellä oleva taloushallinnon moniosaaja. Yhtiössämme työskentelee 19 taloushallinnon ammattilaista. Ohjelmistomme kattavat monipuolisesti taloushallinnon aina peruskirjanpidosta täysin integroituun sähköiseen ympäristöön (Procountor), jossa työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Varumolla on toimipaikat Helsingissä, Lahdessa ja Vääksyssä.

About the Author