Preciso Oy Varumon tytäryhtiöksi

Varumo Oy on ostanut Preciso Oy:n koko osakekannan ja samalla Preciso Oy:stä tuli osa Varumo- konsernia.

’Varumolla on ollut asiakkaita jo vuosien ajan pääkaupunkiseudulla ja tavoitteenamme on ollut vahvistaa entisestään asemaamme. Kartoitimme erilaisia mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme ja päädyimme yritysostoon. Tärkein vaatimuksemme oli, että palvelut tuotetaan täysin sähköisesti ja tilitoimisto on hyvässä kunnossa. Preciso Oy täytti nämä kriteerit hienosti’, toteaa Varumo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Varumo.

 

Preciso Oy on vuonna 1990 perustettu täysin sähköisiä tilitoimistopalveluja tarjoava yritys. Preciso Oy tarjoaa taloushallinnon kokonaispalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan, peruskirjanpidosta vaativampaan konsultointiin.

 

Varumo on auktorisoitu, nykyaikainen ja asiakasta lähellä oleva taloushallinnon moniosaaja. Varumolla asiakkaina sekä pieniä toiminimiyrittäjiä että isompia pk-yrityksiä, edustaen eri yhtiömuotoja ja useita eri toimialoja. Varumon ohjelmistot kattavat monipuolisesti taloushallinnon aina peruskirjanpidosta täysin integroituun sähköiseen ympäristöön. Varumossa työskentelee 20 taloushallinnon ammattilaista Helsingissä, Lahdessa sekä Vääksyssä.

 

 

Lisätietoja:

 

Sami Lammassaari

toimitusjohtaja Varumo Oy

puhelin:         046 6000 517

s-posti:          sami.lammassaari@varumo.fi

www.varumo.fi

About the Author