Procountor – ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto

 

Procountor Oy on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Tarjoamme asiakkaillemme pilvipalveluna toimivan taloushallinnon ohjelmiston ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella.

 

Kaikki taloushallinnon työkalut yritykselle yhdessä paketissa

Procountorilla voit mm. laatia ja lähettää myyntilaskuja, tarkastaa ja maksaa ostolaskuja sekä seurata yrityksen talouden tilaa, missä ja milloin vain. Kirjanpito, palkanlaskenta ja viranomaisraportointi onnistuvat myös samassa järjestelmässä. Procountorissa on valmiina myös yhteydet mm. verkkolaskujen lähettämistä ja vastaanottamista sekä pankkiyhteyksien hoitamista varten.

 

 

Procountor-tilitoimiston-kokonaisratkaisu

 

Helppo yhteistyö tilitoimiston kanssa

Procountor tukee asiakasyrityksen sekä tilitoimiston yhteistyötä, kun talousluvuista voidaan keskustella samassa ohjelmistossa. Tällöin yhteistyö on tiivistä, kun asiakas sekä kirjanpitäjä pääsevät molemmat käsiksi reaaliaikaisiin talouslukuihin. Lisäksi työnjako voidaan sopia joustavasti eri prosessien ja työvaiheiden osalta.

 

tehokas_yhteiskaytto

 

Haluatko lisätietoja sähköisestä taloushallinnosta? Procountor julkaisi keväällä 2015 kirjan Ystävällinen taloushallinto – ammattilaisen käsikirja sähköistymisestä. Kirjassa käsitellään kattavasti yleistiedot sähköisestä taloushallinnosta ja edellytyksistä sen hyödyntämiselle. Kirja sisältää myös joukon tilitoimisto- ja asiakascaseja, joissa siirtymän jo tehneet henkilöt kertovat sähköisen taloushallinnon mukanaan tuomista muutoksista. Voit tilata kirjan veloituksetta täältä.